Logo Università Ca 'Foscari

"Ca 'Foscari" -universitetet i Venezia er et italiensk universitet med hovedkontor i Venezia , på Canal Grande , mellom Rialto ogSan Marco .

Ca 'Foscari ble grunnlagt 6. august 1868, "Scuola Superiore di Commercio" (Handelshøyskolen) og var den første italienske institusjonen som gjennomførte høyere studier innen handel og økonomi. Det opprinnelige hovedkontoret ligger fortsatt i det storslåtte gotiske palasset "volta de canal" (i svingen av Canal Grande), i hjertet av Venezia .

Det venetianske navnet Ca 'Foscari betyr "Foscari-huset (palass)" (begrepet Ca' kommer fra den venetianske dialekten som betyr "hus" tilsvarende ordet Casaitaliensk ). Det hadde tilhørt Francesco Foscari (1373-1457), den 65 th Doge Venezia .

Dette palasset var sete for Royal Higher School of Commerce i Venezia, idet ideen ble født i 1866 , etter annekteringen av Veneto til Italia , særlig av Luigi Luzzatti (1841, en venetiansk jøde). Det var det første instituttet av denne typen med det første målet å forbedre handelsmennene, men også som en normal skole som hadde til hensikt å forberede professorene i handelsvitenskap for sekundærinstituttene.

Denne skolen vil bli transformert på sekstitallet til et generalistisk universitet.

Ca 'Foscari Livets søthet og læring under de beste forholdene

Ca 'Foscari i Venezia er den første handelshøyskolen i Italia og den andre i Europa, et universitet der mer enn 30 språk blir undervist. I likhet med byen som er vert for det, er det et veikryss av kulturer, forskningsfelt, ideer og kreativitet. Et moderne universitet som opprettholder seg over tid ved å gjennomføre, innen sine åtte avanserte avdelinger, innovative forskningsprosjekter og studieprogrammer for å garantere en utmerket pedagogisk opplevelse. Takket være sine fem tverrfaglige skoler har Ca 'Foscari lagt til tverrgående og integrerte pedagogiske tilnærminger. På denne måten kan de som studerer i Venezia tilegne seg et bredt spekter av ferdigheter og det mest artikulerte: økonomi blir brakt i kontakt med kulturarv, språk krysser seg med økonomi, restaurering møter vitenskap for bare å sitere disse få eksemplene.

Universitetet tilbyr kurs på alle nivåer, både på italiensk og på engelsk: 16 bachelorgradsprogrammer, 29 masterstudier og 34 profesjonelle masterprogrammer i tillegg til doktorgradsstudier innen doktorgraden. Dette støttes også av New School for International Education, som organiserer kurs for studiepoeng- og utenomfaglige aktiviteter for italienske og internasjonale studenter, samt for fagpersoner som er interessert i kurs og leksjoner utført av både italienske og utenlandske instruktører.

Ca 'Foscari University tilbyr også et bredt spekter av internasjonale programmer, med 3 bachelorgrader, 12 mastergrader, 14 profesjonelle masterprogrammer og 5 phd.

“Å studere ved Ca 'Foscari er ikke bare klasserom og bibliotek tilgjengelig. Vi er ikke der bare for å få en utmerket utdannelse. Ca 'Foscari er en unik pedagogisk opplevelse, i en sammenheng som ingen andre steder der kunst og kultur kommer sammen om åpenhet og internasjonal utveksling. Det er stedet der alle utenlandske studenter kommer sammen for å dele og studere sammen. Det er ganske enkelt, Venezia. Velkommen til Ca 'Foscari, velkommen til Venezia ”.

[:]