Murano glass halskjede og øredobber smykker Venezia

De Skaper som vi har valgt å distribuere i vår SunTradition nettbutikk har engasjementmentaliteten til en stor familie basert på en lang tradisjon for mestre glassprodusenter, for å starte en gammel aktivitet på nytt: produksjonen av Venezia-perler.

Hver høyttaler i denne familien bruker sin egen kunstneriske sans og ferdigheter i glass, deres kapasitet og hans forpliktelse å lage perler som behandles i hver detalj, og bruker bruk av innovative materialer som dikroisk med inkludering av gull Blad ellerpenger, kjennetegnet ved Venetianske perler.

Murano halskjede med dikroisk teknikk

Murano halskjede med dikroisk teknikk

Begrepet dikroisk gjelder egenskapen til å endre farge, avhengig av synsvinkelen

Denne evnen til å blande klassikerne og det moderne, det mester glassmaker bruker dem til å montere personlige smykker med en unik teknikk som bringer fantasien til former og farger som alltid er forskjellige og raffinerte.

Murano-gullperler med dikroisk teknikk

Murano-gullperler med dikroisk teknikk

Med suksessen til vår skaperne og deres unike produkter, kan noen varer midlertidig ikke lenger være tilgjengelig for salg på SunTradition nettsted, ikke nøl med oss ta kontakt med. Vi deg vil svare svært raskt for å bekrefte om mester glassmaker kan lage smykkene dine. Vi vil gjøre vårt beste for å få det til deg så snart som mulig. frister.