logo oppretting frankrikeJuvelene våre er favoritter, fetisjer, heldige sjarm, dyrebare eller unike. Ved å ikke bruke dem er de utslitte, fargen sverter og steinene kan bli riper. Det er viktig å unngå at de blir skadet og blir skadet dag etter dag. Derfor har vi besluttet å tilby deg en løsning.Smykker-pleie-og-vedlikehold-JoliBijoux-Suntradition

Etablert i Bordeaux siden 1985, spesialiserer JoliBijoux-selskapet seg i produksjon og produksjon av pleieproduktlinjer for sine kunder, juvelerer og juvelerer.
I dag viser de store merkene av smykkekjeder og de store smykkene, men også de store merkene i Hyper-markeder, samt Sun Tradition sin tillit til dem ved å la dem ta seg av å produsere og presentere sine produkter for pleie av juvelene.

selskapet Jolibijoux har alltid vurdert miljøbeskyttelse, som
en viktig komponent i deres aktivitet. Deres sosiale, tekniske og økonomiske politikk er rettet mot mangfold, forskning for å optimalisere økologiske formuleringer og respekt for planetens ressurser for å minimere virkningen av denne aktiviteten.

Utvalget av omsorg for smykker som vi stiller til din disposisjon, er
avviser dermed:

pleie-vedlikehold-gull-juvel-murano-suntradition

Pleie og vedlikehold av gullsmykker

Chamoisine-gull-Murano-venetianske smykker

Polering av pusseskinn

- Flaske for pleie av smykker av gull diamanter edelstener, OR pleie inneholder 100 % naturlige planteaktive ingredienser
- Flaske til pleie av sølvsmykker, sølvmetall, Silver care inneholder 98 % naturlige planteaktive ingredienser.
Myk sølv for rutinemessig vedlikehold

-Chamoisine for delikat poleringnaturlig-logo smykker, Chamoisine JoliBijoux 100 % Ren bomull.
ETIKETT OEKO-Tex nr. Testrapport nr. 14.0.42644
For informasjon om kvaliteten på stoffet vi leverer til deg når det gjelder helsebeskyttelse, har stoffet fått Oeko-Tex-merket.
Dette svært komplette sortimentet lar oss tilby våre kunder en rengjørings- og stelløsning for alle smykker og edle metaller. Så ikke nøl med å systematisk ta vare på tilsvarende smykker. Hver behandling gir gull, gull, diamanter, edelstener, sølv eller perler smykker nødvendig vedlikehold slik at den beholder all sin naturlige glans og på en veldig økologisk måte.

Du har selvfølgelig muligheten til å velge det eller de produktene som passer deg best fra dette sortimentet.

vedlikehold-pleie-sølv-smykker-murano-suntradition

Stell og vedlikehold av sølvsmykker

På hver flaske er telefonnummeret +33 5 56 24 73 43 til JoliBijoux, dette "forbrukerinformasjon" -nummeret er ment å svare direkte på spørsmålene til våre kunder, ikke nøl med å ringe dem og be dem om råd for vedlikehold og stell av smykker og edle metaller.

For å kjøpe Jolibijoux vedlikeholds- og pleieprodukter, gå til nettstedet: www.suntradition.com