Logo Università Ca 'Foscari

Venetsian "Ca 'Foscari" -yliopisto on italialainen yliopisto , jonka pääkonttori sijaitsee Venetsiassa , Canal Grandella , Rialton ja San Marcon välissä .

Ca 'Foscari, joka perustettiin 6. elokuuta 1868 "Scuola Superiore di Commercio" (kauppakorkeakoulu), oli ensimmäinen italialainen laitos, joka suoritti kaupan ja taloustieteen korkeakoulututkintoja. Kuvan alkuperäinen pääkonttori sijaitsee edelleen grand goottilainen palatsi "Volta de canal" (mutkassa Grand Canal), sydämessä Venetsian.

Sen venetsialainen nimi Ca 'Foscari tarkoittaa "Foscarin taloa (palatsi)" (termi Ca tulee venetsialaisesta murteesta, joka tarkoittaa "talo", joka vastaa italian sanaa Casa ). Se oli kuulunut Francesco Foscarin (1373-1457), 65: nnen Doge Venetsian .

Tämä palatsi oli Venetsian kuninkaallisen kauppakorkeakoulun kotipaikka, jonka idea syntyi vuonna 1866 Veneton liittämisen jälkeen Italiaan , erityisesti Luigi Luzzatin (venetsialainen juutalainen). Se oli ensimmäinen tällainen instituutti, jonka alkuperäinen tavoite oli parantaa kauppiaita, mutta myös normaalikouluna, jonka tarkoituksena oli valmistaa kauppatieteiden professoreita keskiasteen oppilaitoksille.

Tämä koulu muutetaan 1960-luvulla yleiseksi yliopistoksi.

Ca 'Foscari Elämän makeus ja oppiminen parhaimmissa olosuhteissa

Venetsian Ca 'Foscari on ensimmäinen kauppakorkeakoulu Italiassa ja toinen Euroopassa, yliopisto, jossa opetetaan yli 30 kieltä. Kuten kaupunki, joka isännöi sitä, se on kulttuurien, tutkimusalojen, ideoiden ja luovuuden risteyskohde. Moderni yliopisto, joka ylläpitää itseään ajan myötä toteuttamalla kahdeksassa edistyneessä osastossaan innovatiivisia tutkimushankkeita ja opinto-ohjelmia erinomaisen koulutuskokemuksen takaamiseksi. Viiden yksiköiden välisen koulunsa ansiosta Ca 'Foscari on toteuttanut monialaisia ja integroituja koulutusmenetelmiä. Tällä tavoin Venetsiassa opiskelevat voivat hankkia monenlaisia taitoja ja kaikkein artikuloituneimmat: taloustiede saatetaan kosketuksiin kulttuuriperinnön kanssa, kielet leikkaavat taloustieteen kanssa, restaurointi täyttää tieteen vain mainita nämä muutamat esimerkit.

Yliopisto tarjoaa kaikilla tasoilla kursseja sekä italiaksi että englanniksi: 16 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, 29 maisterin tutkinto-ohjelmaa ja 34 ammatillista maisteriohjelmaa tohtorikoulutuksen lisäksi. Tätä tukee myös New School for International Education, joka järjestää kursseja luotto- ja opetussuunnitelmien ulkopuolella tapahtuville aktiviteeteille italialaisille ja kansainvälisille opiskelijoille sekä ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita sekä italialaisten että ulkomaisten ohjaajien järjestämistä kursseista.

Ca 'Foscarin yliopisto tarjoaa myös laajan valikoiman kansainvälisiä ohjelmia, joissa on 3 kandidaatin tutkintoa, 12 maisterin tutkintoa, 14 ammatillista maisteriohjelmaa ja 5 tohtorin tutkintoa.

”Ca 'Foscarissa opiskeleminen ei ole vain luokkahuoneita ja kirjastoja. Emme ole vain saadaksemme erinomaista koulutusta. Ca 'Foscari on ainutlaatuinen koulutuskokemus sellaisessa tilanteessa kuin missään muussa paikassa, jossa taide ja kulttuuri kohtaavat avoimuuden ja kansainvälisen vaihdon ympärillä. Siellä kaikki ulkomaiset opiskelijat kokoontuvat jakamaan ja opiskelemaan yhdessä. Se on yksinkertaisesti, Venetsia. Tervetuloa Ca 'Foscariin, tervetuloa Venetsiaan ”.

[:]