Venetsialainen Muranon lasinen kaulakoru ja korvakorut

Le Luoja jonka olemme päättäneet jakaa omassa SunTradition-verkkokauppa on pitkäperinteeseen perustuvan suuren perheen sitoutumis mentaliteetti mestarit lasinvalmistajat, käynnistää uudelleen vanhan toiminnan: tuotannon Venetsian helmet.

Jokainen tämän perheen puhuja käyttää omaa taiteellista taitoaan ja taitojaan lasissa kapasiteetti ja hänen sitoutumista luoda helmet jotka käsitellään kaikilla yksityiskohdilla hyödyntämällä innovatiivisia materiaaleja, kuten dikroottinen mukaan lukien kultainen lehti tairahaa, ominaisuus Venetsialaiset helmet.

Murano kaulakoru dikroottisella tekniikalla

Murano kaulakoru dikroottisella tekniikalla

Termi dikroottinen koskee värin vaihtamisen ominaisuutta katselukulmasta riippuen

Tämä kyky yhdistää klassikot ja moderni, mestari lasinvalmistaja käyttää niitä kokoamiseen henkilökohtaiset korut ainutlaatuisella tekniikalla, joka tuo mielikuvituksen muodot ja värit, jotka ovat aina erilaisia ja hienostuneita.

Kultaiset Murano-helmet dikroottisella tekniikalla

Kultaiset Murano-helmet dikroottisella tekniikalla

Meidän menestyksemme kanssa luojat ja heidän ainutlaatuisia tuotteita, jotkut tuotteet eivät välttämättä ole enää väliaikaisesti myynnissä verkossa SunTradition-verkkosivusto, älä epäröi meille ottaa yhteyttä. Me sinä vastaa hyvin nopeasti vahvistaaksesi mestari lasinvalmistaja voi tehdä korujasi. Teemme parhaamme saadaksemme sen sinulle mahdollisimman pian. määräajat.