Venetianskt Murano-glas halsband och örhängen smycken

De Skapare som vi har valt att distribuera i vårt SunTradition onlinebutik har engagemang mentaliteten hos en stor familj baserad på en lång tradition av mästare glastillverkare, för att starta om en gammal aktivitet: produktion av Venedig pärlor.

Varje talare i denna familj använder sin egen konstnärliga känsla och färdigheter i glas, deras kapacitet och hans engagemang att skapa pärlor som bearbetas i varje detalj och använder sig av innovativa material som dikroisk med införandet av Guldlöv ellerpengar, det kännetecknande för Venetianska pärlor.

Murano halsband med dikroisk teknik

Murano halsband med dikroisk teknik

Termen dikroisk gäller för egenskapen att ändra färg, beroende på betraktningsvinkeln

Denna förmåga att blanda klassiker och det moderna, det mästare glasmakare använder dem för att montera personliga smycken med en unik teknik som ger fantasin hos former och färger som alltid är olika och förfinade.

Guld Murano-pärlor med dikroisk teknik

Guld Murano-pärlor med dikroisk teknik

Med vår framgång skapare och deras unika produkter, vissa föremål kan tillfälligt inte längre säljas på SunTraditions webbplats, tveka inte till oss Kontakt. Vi Du kommer att svara väldigt snabbt för att bekräfta om mästare glasmakare kan göra dina smycken. Vi kommer att göra vårt bästa för att få det till dig så snart som möjligt. tidsfrister.