Ketting en oorbellen van Venetiaans Murano-glas

De Schepper die we hebben gekozen om te verdelen in onze SunTradition online winkel heeft de commitment-mentaliteit van een grote familie gebaseerd op een lange traditie van meester glasblazers, om een oude activiteit weer op gang te brengen: de productie van Venetië parels.

Elke spreker in deze familie gebruikt zijn eigen artistieke gevoel en vaardigheden in glas, hun capaciteit en zijn inzet maken parels die tot in detail zijn verwerkt, waarbij gebruik is gemaakt van innovatieve materialen zoals de dichroïsch met de opname van gouden blad ofgeld, het kenmerk van Venetiaanse parels.

Murano ketting met dichroïsche techniek

Murano ketting met dichroïsche techniek

De voorwaarde dichroïsch is van toepassing op de eigenschap van kleurveranderingen, afhankelijk van de kijkhoek

Dit vermogen om de klassiekers en het moderne te combineren, de meester glasblazer gebruikt ze om te monteren gepersonaliseerde sieraden met een unieke techniek, die tot de verbeelding spreekt vormen en kleuren die altijd verschillend en verfijnd zijn.

Gouden Murano-kralen met dichroïsche techniek

Gouden Murano-kralen met dichroïsche techniek

Met het succes van onze makers en hun unieke productenis het mogelijk dat sommige items tijdelijk niet meer te koop zijn op de SunTradition-website, aarzel dan niet om ons te contacteren contact​Wij jij zal antwoorden heel snel om te bevestigen of het meester glasblazer kan uw sieraden maken. We zullen ons best doen om deze zo snel mogelijk bij u te bezorgen. deadlines.